👉 Slik lager du en flytende sidebar-widget i WordPress

WordPress 3.1.1 Utgitt – Oppdater nå

>

Et flytende element som forblir på siden av skjermen, er mer sannsynlig å få brukerens oppmerksomhet over en statisk gjenstand. Du kan sette ditt viktigste innhold der, som e-postlisten din. I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du lager en flytende sidebar-widget i WordPress.

Jeg vil starte med å installere og aktivere Q2W3 Fixed Widget-plugin. Etter at plugin har blitt aktivert, kan jeg gå inn Utseende »Widgets finn widgeten som jeg vil gjøre klebrig på min side. På alle mine widgets vil det nå være en boks med tittelen Fast widget Jeg må sjekke det og lagre endringene.

Enhver widget der denne boksen er merket, vil nå flyte på siden av skjermen, selv når en bruker ruller ned. For noen mennesker som vil være nok, men hvis du vil utforme dine flytende widgets eller gi dem egne egendefinerte IDer, kan du redigere innstillingene under Utseende og raquo Faste Widget-alternativer.

Enten du ser for å øke antall klikk på en kobling eller prøver å få et poeng på tvers, håper jeg dette pluginet hjelper deg med å få litt kontroll over widgets.

Hvis du likte denne artikkelen, så bli med ThemeLab på Twitter og Google+.

Se videoen: Curso de WordPress Entradas, Categoriaas Etiquetas

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: