👉 WordPress 3.3.1 - Sikkerhet og vedlikehold Utgitt [Oppgrader nĂ„]

VÄrt nye produkt: OptinMonster kommer snart (fÄ tidlig tilgang)

Da jeg våknet i dag, så jeg et varsel på dashbordet mitt og ba meg om å oppgradere. Som alltid så jeg på hva det er. Det viste seg at i går kveld lanserte WordPress-teamet en sikkerhets- og vedlikeholdsoppdatering. WordPress 3.3.1 er her, og vi oppfordrer deg til å oppgradere dine nettsteder. Denne vedlikeholdsutgivelsen løser 15 problemer med WordPress 3.3, samt en løsning for et sårbarhetsproblem på tvers av nettsteder som påvirket versjon 3.3.

Er du en av de nysgjerrige som vil vite hva som er forandret? Sjekk ut changelog.

Jeg vil holde det kort og enkelt.

Oppgrader nå

Se videoen: VĂ„rt nye produkt.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: