👉 Online fellesskapsstyring for dummies (Book Review)

Slik oppretter du en kunngjøringslinje i Shopify for å øke salget

Jeg var på en økt i Affiliate Summit West hvor jeg kjørte inn i Deborah Ng, konferansedirektør for BlogWorld Expo. I de siste årene har hun og jeg blitt gode venner. Jeg var beæret med å snakke på de to siste BlogWorld-hendelsene. Jeg visste at Deb hadde en bok ut, men jeg ble virkelig overrasket da hun trakk en ut av posen og ga den til meg. Jeg var gal opptatt når jeg kom tilbake, men jeg er endelig ferdig med å gå gjennom boken. Nedenfor er mine tanker om boken: Online Community Management for Dummies.

Community Management er noe du må gjøre som blogger. I likhet med de fleste andre ting begynner ikke samfunnene å bli store, men det vil bare bli stort hvis du er en god samfunnssjef. Deb. deler alle forskjellige typer aspekter til fellesskapsledelse. For noen som er relativt ny, kan det være mye å håndtere. Jeg vet det fra personlig erfaring. Denne boken beskriver ikke bare alle hatter som du må bruke som fellesskapssjef, men det viser deg hvordan du gjør det bra.

Boken dekker emner som Grunnleggende oversikt over fellesskapsledelse, etablering av fellesskapspolitikker og retningslinjer, oppbygging av et produktivt fellesskap hvor du hører og kommuniserer med medlemmene dine, vokser samfunnet ditt ved å oppmuntre til samhandling og engasjement, samt å tiltrekke flere mennesker gjennom andre tiltak. Viktigst av alt, Deb deler sin kompetanse om hvordan du vurderer veksten, vurderer resultatene og tar beslutninger om hva du finner.

Et av aspektene jeg elsker om Deb er at hun tar hennes onlineforbindelser offline. Jeg snakket med henne over nettet for første gang, men nå har jeg møtt henne på en rekke arrangementer. Hun er akkurat den samme personen som hun er online som er innbydende og vennlig. Jeg synes det er en sjelden egenskap å ha. Mange mennesker jeg møter på nettet, er helt forskjellige i virkeligheten. Deb deler sin ekspertise om å ta online-fellesskapet ditt offline ved å hoste møter, tweetups eller andre arrangementer. Boken slutter med ti viktige oppgaver for fellesskapsledere, ti må ha ferdigheter og ti beste praksis.

Jeg tror boka var en bris å lese. Jeg cruised gjennom informasjonen veldig fort. Jeg ønsket at det snakket litt om monetiseringsaspekter, men jeg skjønner at boken allerede dekker for mye, og det er vanskelig å dekke alt.

Hvis du er en blogger eller en online community manager, er dette en må lese bok. Mesteparten av tiden liker jeg ikke Dummies-bøker, men dette var vel verdt å lese.

Bestill din kopi av Online Community Management for Dummies

PS! Takk Deb for å signere min kopi. Jeg elsker å samle bøkene med forfatterens signatur

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: