👉 Holiday gaveide liste for bloggere og tech savvy brukere

Slik legger du inn virkelige tweets i WordPress Blog Posts

Høytider nærmer seg, og som alltid blir ektefeller og familiemedlemmer til bloggere og teknologiske kunnskapsrike brukere galne om hva de skal få sine kjære. Hvis du har en bror, søster, ektemann, kone, mor, far eller en fetter som er i blogging, WordPress, design, utvikling eller noe relatert til teknologi, så håper du at du finner denne artikkelen nyttig. I denne artikkelen har vår grunnlegger Syed Balkhi håndplukkede elementer for sin gaveideeliste for bloggere og teknisk kunnskapsrike brukere.

Ok folkens. Syed her. Jeg skal lage denne listen basert på de tingene jeg har, og ting jeg vet jeg vil, så vel som ting jeg har sett andre folk elsker og synger ros av. Jeg har delt denne artikkelen i følgende kategorier: Bøker, Gadgets, Blogging / WordPress og Diverse. La oss starte med Gadgets.

Dingser

Som en geek elsker jeg mine kule små leker. Noen av disse små tingene er veldig dyre, mens andre ikke så mye. Likevel elsker jeg dem, og de er kjempebra. Jeg er sikker på at noen av de følgende gadgets vil gjøre en perfekt ferie gave til dine kjære.

Mophie

Mophie er et av mine mest favoritt tilbehør for min iPhone. Jeg bruker mye tid på telefonen min til å svare på e-post, tweeting, sjekke facebook, og til og med spille spill. Mens iPhones batterilevetid er bra, går det fortsatt ut. Denne elegante Mophie-saken mer enn dobler batteriets levetid for meg.

Jeg pleide å være en Android-bruker, og jeg byttet til iPhone. Hvis din kjære er en Android-bruker, kan du se på en Mophie bærbar smarttelefonlader som gjør en ganske god jobb.

mCamLite

Jeg deltar på mange konferanser. Det er ikke alltid mulig å bære et DSLR-kamera overalt. Det er derfor jeg fikk denne enheten kalt mCamLite da jeg først så den. Det er en vidvinkelobjektiv til ditt iPhone-kamera. Det gir deg full stabilitet, du kan montere den på et stativ og bruke det som et våpen (bare tuller, men saken er laget av veldig solid aluminium).

Dette er også en god samtale starter når jeg er på et arrangement der jeg ikke kjenner mange mennesker. Folk nærmer meg ofte for å spørre hva som er dette, og så har vi en god samtale. Bredvinkelobjektivet lar deg ta bedre bilder og videoer.

Hodetelefoner

Hodetelefoner er en flott gave spesielt hvis de har aktiv støyavbestilling. Som utvikler og blogger trives jeg personlig med ingen distraksjon. I stedet for å sprenge hele huset med mine høyttalere, slår jeg bare på min aktive støyavbestilling og lytter til musikken min mens jeg jobber. Jeg bruker Monster Inspiration-hodetelefonen som du kan se på bildet ovenfor. Imidlertid svinger en god venn av meg av Bose QuietComfort-hodetelefonene. Jeg ville la deg velge fra de to.

Disse er også gode for flyselskap, som jeg gjør mye. Jeg tror dette ville gjøre en god gave.

DSLR kamera

Fra det jeg la merke til ved å henge ut med geeks, ser det ut til å være en virkelig varm ting. Hver annen person jeg så, var med å ta kule bilder. De ville bruke den i sine bloggposter eller bare for hobbyens skyld. Etter noen år ga jeg endelig inn i pressetrykket og kjøpte mitt første DSLR-kamera. Jeg tror fotokvaliteten med en DSLR er betydelig bedre enn et poeng og skyt. Jeg betrakter meg selv som en nybegynnerfotograf, så jeg bruker kameraet som jeg markerte på bildet over som er Cannon EOS Rebel T3i.

Jeg anbefaler dette som en gave til noen som er blogger. Dette vil tillate deg å ta bilder av høy kvalitet for blogginnleggene dine. Det er flott for familiebilder, feriebilder og alt. Selv om det er en nyere versjon, er T4i ute, jeg har lest at det ikke er verdt å oppgradere. For denne svarte fredag ​​har Amazon et godt salg på dette kameraet. Du kan gripe den til $ 599 med et settlins. De kjører også gode tilbud på linser som normalt vil koste deg mye. Jeg så en avtale som du kan få andre linse, skriver og mer for en ekstra hundre eller så.

Se Full Deal her

PS! dette kameraet gjør også bra med videoopptak. Jeg oppretter faktisk min egen grønne skjerm og har lekt med det en stund.

mikrofon

Mikrofoner er avgjørende for podcasting, noe som er en kul ting blant bloggere akkurat nå. Folk har virkelig komplekse podcastoppsett som kan bli dyre til tider. Jeg har brukt iRig Mic til å ta opp lyden til våre List25-videoer.

Da jeg var på CES i fjor, prøvde jeg også deres Mic Cast som er en mindre og mer bærbar versjon for podcastere på farten. Disse fungerer med iOS-enheter, og jeg vet at håndholdte fungerer også med de nye Macbook-bærbare PCene.

Macbook / iPad

Disse er trolig de mest klichégaver du kan gi, men de er ofte de mest kjære. Jeg bruker personlig 13,3-tommers MacBook Air, og jeg vil anbefale det til alle. Det er raskt, lett og bærbart (som en bærbar PC burde være). Jeg hadde 11 "ett, men det var for lite.

Jeg har hørt raving anmeldelser om MacBook Pro 13.3 "med Retina Display. Det er en nyere teknologi, jeg har ikke spilt med det i stor grad. Jeg gikk sjekke det ut i butikken, og det ser ganske pent ut. Det er ikke mye tyngre enn luften, og det ville muligens være min neste bærbare, med mindre de kommer ut med en luft med netthinnen.

Jeg spurte om twitter for gaveideer, og mange foreslo en iPad. Jeg er personlig ikke en stor fan av iPads, men tilsynelatende andre er. Hvis det er slik du skal svinge, så sørg for at du får et eksternt tastatur.

Blogging / WordPress

Jeg vil anbefale web hosting, men sjansene er at dine kjære allerede har det hvis de blogger. Så i stedet inneholder denne listen verktøy eller tjenester som jeg elsker.

Sucuri

Sucuri er en malware overvåkning og opprydding service. Tenk på det som ADT-sikkerhet for nettstedet eller bloggen.Jeg bruker det personlig på alle mine nettsteder. Jeg skal ikke bore dere med en liste med grunner til hvorfor du skal bruke Sucuri. Du kan bare lese innlegget mitt: 5 grunner til at vi bruker Sucuri til å forbedre vår WordPress Security.

Gravity Forms

Gravity Forms er en gave som alle bloggere vil lære å sette pris på. Det er en fullverdig formforvaltning plugin som tilbyr dra og slipp grensesnitt, avanserte varsler, føre fange, betalinger, og mye mer. Dette sparer meg så mye tid og frustrasjon når det gjelder å skape former. Jeg elsker absolutt dette pluginet.

Bruk Gravity Forms kupongen for WPBeginner brukere å få ekstra 25% rabatt.

Lysbilde

SlideDeck er et valgfritt valg når det gjelder glidebrytere. Jeg bruker den på alle mine nettsteder som jeg lager. Den har en utvikler versjon samt plugin-versjonen for brukere. Den har alle typer lysbildeformater. Vi har to hvordan å bruke SlideDeck-artikler på WPBeginner (del 1, del 2).

Bruk vår SlideDeck-kupong for å få 20% rabatt.

StudioPress Pro-Plus

Blogging er en avhengighet. Når du starter en, kan du ikke stoppe der. Du oppretter en etter hverandre etter hverandre. For de trenger du temaer. StudioPress er min go-to-choice for temaer. Jeg bruker alltid Genesis-rammeverket for å designe nettstedene mine. WPBeginner er også bygget med Genesis-rammeverket. StudioPress har et engangs klubbmedlemskap som er kjent som Pro-Plus. Det gir deg tilgang til hvert tema de lager (nå og i fremtiden). Dette ville være en god gave å gi til noen blogger som du vet.

Få StudioPress Pro-Plus-medlemskap

Det er litt dyrt, men det er kvalitet. Hvis du ikke har råd til det, så foreslår jeg at du ser på Elegante temaer. De har flotte WordPress-temaer.

bøker

Jeg prøver å sette litt tid til side for å lese bøker som hjelper meg til å bli en bedre blogger, bedre designer og en mer kunnskapsrik person generelt. Bortsett fra WordPress-bøkene som vi anbefaler på WPBeginner, her er noen av mine favoritter for dette året:

Presentasjon Zen – Denne boken er en perle for alle som gir presentasjoner. Jeg vet at mange bloggere gjør webinars, eller de presenterer på blogging hendelser. Dette er en MUST lese bok. Jeg tror dette ville gjøre en flott gave til alle som presenterer eller er interessert i å presentere.

Ord som selger – Jeg bruker denne boken som tesaurus for når jeg prøver å skrive en kopi for mine destinasjonssider. Jeg tror at hver blogger burde ha denne boken som referanse.

Diverse

Så jeg har noen andre forslag som jeg vet ikke ville passe inn i kategoriene ovenfor. Bloggere elsker alltid å møte med folk de engasjerer seg med på Twitter eller i bloggkommentarer. Den beste måten å gjøre det på er gjennom en konferanse. En av de virkelig bemerkelsesverdige gaveene du kan gi til noen du elsker, er et konferansekort. Ja disse kan bli dyre. To av konferanser som jeg skal delta snart, er BlogWorld Expo og Affiliate Summit West. De er begge i januar i Vegas. Jeg er sikker på at det ville være en god gave.

En annen ting som de fleste bloggere, designere og utviklere elsker, er kaffe. Kjøpe et starbucks gavekort, eller noe Keurig Coffee Maker eller Versimo av Starbucks ville være en god gave.

Jeg vet at jeg ikke kunne ha oppført alt her. Amazon har en god elektronikk gave liste som du kan se gjennom. Hvis du ikke kan tenke på noe, fungerer et gavekort alltid.

Jeg håper at du fant denne listen nyttig. Hvis du har andre ideer, så vær så snill å la den være i kommentarene.

Se videoen: Ett år med keto. Min 62-pounds transformasjon!

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: