👉 Slik installerer du WordPress-plugins (YouTube Video)

Slik fjerner du raskt Slette spammeldinger i WordPress

For alle som nettopp har begynt med WordPress, så snart du har valgt temaet, er det neste å gjøre å se på plugins … i forberedelse, la oss se på hvordan du laster ned / laster opp, installerer og aktiverer dem…

Her er en rask all-you-need-to-know-video – fra vår nye YouTube-kanal:

Slik installerer du nye WordPress-plugins (den riktige måten):

– (Merk: Videokreditter til Topher DeRosia – Skaperen av HeroPress)

Videoutskrift:

Hei! Dette er Topher med jaredritchey. I denne videoen skal vi se på hvordan du installerer nye WordPress-plugins. Så la oss få rett på det. Det første vi må gjøre er å logge inn på vår nettside. Så vi legger ganske enkelt inn / pålogg på slutten av nettadressen vår her og deretter legger du inn brukernavnet og passordet. Nå som vi er logget inn, kan vi gå til Plugins -> Add New i administrasjonslinjen til venstre. På denne siden gir vi oss noen forslag til plugins. Men det er en spesifikk en jeg leter etter, så i denne søkepluggerfeltet skal jeg skrive inn Deaktiver kommentarer. Forestill deg et øyeblikk at jeg har hatt nettstedet mitt opp en stund, og jeg har hatt kommentarer på, på en rekke innlegg, men bestemte meg for at de bare ikke er verdt det, og jeg vil slå dem av overalt, men jeg gjør ikke Jeg vil ikke gå til alle innlegg og gjøre det. Denne plugin-modulen lar meg gjøre alt på en gang for alle. Så jeg klikker installasjonen nå, og nå er den installert. Men det gjør egentlig ikke noe enda. Først må jeg aktivere det, så nå klikker jeg aktivere. Nå er denne plugin-modulen installert og kjører. Du kan se på toppen at det er noen konfigurasjon å gjøre, og noen plugins vil gjøre det, og noen vil ikke. Nå har jeg vist deg hvordan du installerer en plugin-modul fra skyen, men nå vil jeg vise deg hvordan du installerer et plugin du har lastet ned, og dette kan være fordi du kjøpte det eller en venn ga det til deg eller kanskje du skrev det selv. Vi kunne gå tilbake til venstre nav og klikk på legg til nytt igjen eller på toppen av denne siden er en annen, legg til ny knapp. De begge gjør nøyaktig samme ting, så jeg vil klikke på denne. Nå øverst er det en opplastingstilleggsknapp. Vi klikker på det, og vi presenteres med et grensesnitt for å laste opp en zip-fil. Og her er zip-filen min og jeg klikker installasjonen nå. Akkurat som med det andre grensesnittet, bare fordi jeg har installert det, betyr det ikke at det er aktivt ennå. Her er vår aktivere plug-in-knapp, og jeg klikker på det. Nå har vi et plugin som lar oss duplisere innlegg med en enkelt knapp-push. La oss se gjennom prosessen virkelig raskt. Når du installerer fra nettet først må vi logge inn på / logg inn. Deretter går vi til Plugins -> Add New, Søk etter plugin-modulen du vil ha, klikk Installer nå, og klikk deretter Aktiver og akkurat slik er pluginet ditt installert. Men hvis du har kjøpt plugin-modulen, og du har en zip-fil eller skrev det selv eller noe lignende, er prosessen likt. Du logger deg på nettstedet ditt, går til Plugins -> Add New, men deretter øverst klikker du Last opp plugin-modulen. Da laster du opp filen og klikker deretter Aktiver. Det er alt der er for å installere WordPress plugins. Hvis du vil lese et blogginnlegg om dette emnet, sjekk beskrivelsesfeltet under denne videoen for en lenke til jaredritchey der det er en utmerket artikkel om den. Hvis du vil lære mer om WordPress sjekk ut jaredritchey.com.

Se flere videoer …

Alt å legge til?

Se videoen: Hvordan fjerne sorte prikker i lakken

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: