👉 Slik legger du til / endrer navigasjonsmenyer i WordPress (YouTube Video)

Slik Bulk Installer dine favorittplugins i WordPress

Å få nettstedets viktigste navigasjonsmeny til høyre er viktig. Nettstednavigering tjener ikke bare besøkende, men også søkemotorer. Heldigvis, når det gjelder WordPress, legge til, endre og til og med slette navigasjonsmenyer er et stykke kake.

Dette er hvordan:

Hvordan legge til, endre og slette navigasjonsmenyer i WordPress?

– (Merk: Videokreditter til Topher DeRosia – Skaperen av HeroPress)

Videoutskrift:

Hei! Dette er Topher med jaredritchey. I denne videoen skal vi se på hvordan du legger til, endrer og slett navigasjonsmenyer. Det er faktisk to måter å få det gjort; den gamle måten og den nye måten. La oss starte med den gamle måten. Du starter her på WordPress admin dashboard. I venstre kolonne går du til Utseende → Menyer. Her er vårt menyadministrasjonsområde. Her er hvor vi kan skrive inn navnet på en ny meny. Jeg skal ringe til min hovedmeny. Og så klikker du Opprett meny. Nå har vi en tom meny, så nå vil vi sette ting inn i den. Jeg har ingen sider i denne WordPress installasjonen, men jeg har to innlegg. Jeg har Hello World og noen morsomme kattevideoer. Jeg velger dem og klikker Legg til i menyen og der de er. Jeg skal legge til en mer. Jeg skal legge til en egendefinert lenke, og her kan du lage en lenke til noe, så jeg skal bare sette inn skråstrek for nettadressen som betyr at hjemmesiden min og linken vil si hjemme. Og der er vi! Nå vil jeg at mitt hjem-knapp skal være første i menyen min, så jeg skal dra den der oppe. Da klikker jeg på Lagre-menyen. Denne menyen eksisterer nå, men det vises ikke nødvendigvis hvor som helst på nettstedet mitt. Mitt tema tilbyr to menysteder; en toppmeny og en sosial koblingsmeny. Jeg skal velge toppmeny for denne og Lagre meny. Nå, hvis jeg går ser på forsiden av nettstedet mitt, ser du min meny der. Deretter skal jeg vise deg hvordan du sletter en meny. Her er nederst på denne siden slettemenyen. Og nå er vi tilbake til å ha ingen. Så nå som jeg har vist deg den gamle måten, la meg vise deg den nye måten. Vi skal begynne på hjemmesiden, og vi skal begynne å logge inn, og fordi vi er logget inn, har vi denne svarte linjen øverst. Jeg skal klikke på Tilpass-lenken her. Og du kan se jeg har ingen meny. I baren som åpnes til venstre, skal vi klikke på Menyer. Hvis vi klikker på menysteder, kan vi se at vi har en toppmeny i menyen sosiale lenker, akkurat som vi hadde før, fordi dette temaet fortsatt tilbyr dem. Jeg skal klikke på Legg til en meny, ring den til hovedmenyen. Det er ikke noe spesielt med det navnet jeg bare valgte det. Og klikk på Opprett meny. Nå finnes menyen, og jeg kunne velge toppmeny. Nå er det en kul ting om Tilpasseren at det skjer ting her over som du gjør endringer i tilpasseren. Så du så nettopp nå, skjermen svimmet litt fordi den opprettet en tom meny her. Så nå skal vi klikke på Legg til elementer. Det husker den egendefinerte lenken jeg laget i det andre administrasjonsområdet, så jeg skal klikke på denne, og nå har vi et hjemmeobjekt i menyen vår. Og så under Innlegg vil jeg klikke på de morsomme kattevideoene og Hello World. Og du kan se hvordan nav ser ut allerede. Hvis du vil ombestille dem, må du klikke på ordre og så fungerer det slik. Slett menyelementet er her, men jeg skal klikke Lagre og publisere, og der har vi vår meny, og jeg kan lukke Tilpasset og vår meny er fullstendig ferdig. Nå en siste ting jeg vil vise deg hvis vi kommer tilbake til denne menysiden og laster den på nytt, kan du se menyen som vi opprettet i Customizer. Det er fordi det bare er to grensesnitt for det samme. Nå en ting jeg vil vise deg Jeg skal lage en ny meny og ringe den til favorittlinks. Og nå skal jeg gå til egendefinerte koblinger og sette inn google.com, yahoo.com og jaredritchey.com, og jeg vil at jaredritchey skal være øverst. Jeg skal lagre denne menyen, men jeg skal ikke tilordne den til å vise plassering. Denne menyen eksisterer bare, men nå, hvis jeg går til widgets, blir en av de tilgjengelige widgets kalt Tilpasset meny. Jeg kan dra det til toppen, velg favorittkoblinger, og det er samme meny jeg nettopp har laget. Jeg kan kalle det alt jeg vil, men jeg skal kalle det Favorite Links og klikk Lagre. Nå, hvis jeg oppdaterer hjemmesiden og ruller ned, er her min favoritt linker-meny her. Så poenget med meg viser deg det er at du kan opprette en meny som er beregnet på et tema, men du kan også lage en meny som er beregnet på andre ting som å sette den i en widget. Menyer kan være svært nyttige på en rekke steder i WordPress. Nå som du vet hvor lett de skal tenke på hvor du kan bruke dem på nettstedet ditt. Hvis du vil lære mer om WordPress sjekk ut jaredritchey.com.

Se flere videoer …

Alt å legge til?

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: