👉 WordCamp Columbus 2012 (Sammendrag, tanker og bilder)

Markedsføring for regnskapsførere: Hvordan få flere kunder

I helgen hadde jeg, Syed, en glede av å delta og snakke på WordCamp Columbus. Dette var mitt andre år på WordCamp Columbus, og jeg kan ikke vente med å gå tilbake igjen neste år fordi jeg tror jeg virkelig har gjort mest mulig ut av denne WordCamp. Jeg vil snakke om min erfaring, ting jeg lærte, og folk jeg møtte.

WordCamp Columbus 2012 var en stor forbedring i forhold til fjorårets arrangement (ikke å si at i fjor var dårlig eller noe). Jeg tror i år, de gjorde en fantastisk jobb. Først og fremst er det nye sted (Ohio State Union), et perfekt sted. Den har plass til alle, og dette nye møtet lar også leiren vokse enda lenger. Min favoritt aspekt av denne leiren var hvordan de jobbet med mat. De fleste WordCamps organiserer catering som begrenser folks valg. Også i fortiden har jeg hatt erfaring der vegetariske måltider løp ut. Dette skjer fordi folk skifter seg på plass uten å innse at arrangørene bare bestiller et bestemt antall vegetariske retter. Allikevel, den kuleste tingen om WordCamp Columbus, ble de unngått hele problemet ved å gi alle et $ 20 Buck-ID-kort (forhåndsbetalt debetkort ved Ohio State University). Buck-ID jobber overalt rundt campus, så alle deltakerne hadde en rikelig mengde valg. Jeg håper at andre WordCamps, når det er mulig, prøver å benytte denne metoden for å ta vare på mat.

Jeg må møte mange kule mennesker. Jeg vil forsøke å holde listen kort, men her går det: John James Jacoby aka J-Trips (@JJJ), Ryan Imel (@ryanimel), Angie Meeker (@angiemeeker), Jonathan Davis (@jonathandavis), Kim Parsell @kimparsell), Brian Layman (@brianlayman), Bill Rice (@creativebill), Dave Donaldson (@arcware), Justin Jones (@jjonesftw), Austin Gunter (@aununter), Donovan Hernandez (@heydonovan) og mange flere.

Den andre dagen av arrangementet, fikk jeg velge hjernen til @JJJ (ledende utvikler av BuddyPress og bbPress). Jeg lærte mye fra ham når det gjaldt beste praksis og slikt. Det er tider som disse som vil at jeg skal gå til hver WordCamp og plukke hjernen til smarte mennesker. En fordi han er den beste personen å snakke med om BuddyPress eller bbPress, vurderer at han er ledende utvikler. For det andre er det gratis (når du tar bort reiseutgifter). WordCamps er som det beste stedet å få gratis rådgivning fra eksperter.

Jeg lærte om noen kule plugins som vi skal skrive om i de kommende dagene.

Sjekk ut noen av bildene nedenfor:

Se videoen: Er du rørlegger? Da bør du bli medlem i Rørkjøp

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: