👉 Denne måneds CSS-Tricks poll: Betydningen av sosiale delingsknapper

Hva er Web Hosting?

Jeg er en stor fan av Chris Coyier (som en likegyldig fyr) og CSS-triks og spesielt som avstemningene Chris regelmessig utfører i sidebjørken til bloggen hans (Merk: For en rask visning av tidligere meningsmålinger, sjekk ut den dedikerte meningsarkivsiden ). Bortsett fra at CSS-Tricks har et publikum som er stort nok (over tre millioner sidevisninger i måneden) for antagelig å knytte en rimelig grad av mening til resultatene, er tingen som gjør disse meningsmålingene så interessante, naturligvis spørsmålene * Chris fremfører – og denne måneds spørsmål er spesielt, tror jeg, en av de mest fascinerende og innsiktsfulle i dag …

Meningsmålingen:

Dette beskriver best hvordan jeg deler koblinger på valgmulighetene for sosiale medier:

  • Jeg deler vanligvis bare sider som har deling av knapper.
  • Jeg bruker aldri delingsknapper. Jeg deler min egen måte.
  • Jeg kan gå uansett.

Resultatene:

Resultatene er ennå ikke endelige (avstemning er fortsatt i gang – har du en stemme selv?), Men jeg trodde ærlig at de fleste ville være for lat til å dele innhold på sider som ikke viser sosiale delingsknapper; ifølge undersøkelsen så langt, kunne jeg imidlertid ikke være mer feil:

Så langt en hel del 60% (5 305 personer) sa "Jeg bruker aldri delingsknapper. Jeg deler min egen måte ", 32% (2819 personer) sa "jeg kan gå uansett", og bare 8% (762 personer) sa "Jeg deler vanligvis bare sider som har deling av knapper"!

Utrolig (for meg minst)!

… som sagt, resultatene av en slik undersøkelse utgjør alltid risikoen for å vise resultater som, i stedet for å representere den generelle befolkningen, representerer bare en bestemt mengde: som i dette tilfellet er selvfølgelig de som leser CSS-triks …

Hva tror du? Er det trygt å generalisere med disse resultatene?

* Noen ganger litt humoristisk, noen ganger mer seriøs …

Hvis du ikke allerede har det, gå videre til CSS-Tricks og ta en titt / stemme!

Se videoen: Hvordan fungerer en DNS-server (Domain Name System).

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: