👉 Blog World Expo 2010 og Freebies (Final Overview)

Gravity Forms Review 2018: Er det verdt pengene dine?

Så hvis du har blitt oppdatert med bloggen, må du ha sett tonnevis av artikler som vi postet som dekker Blog World Expo 2010-sesjoner. Vel, denne artikkelen er en personlig oversikt over meg, Syed Balkhi. Jeg hadde en blast på arrangementet fordi jeg elsker nettverk. Det var en flott konferanse med mange talentfulle mennesker. Jeg var glad for at jeg måtte møte noen av dem. Jeg fikk også møte noen av mine gode venner, inkludert men ikke begrenset til:

John Chow, Darren Rowse, Zac Johnson, Calvin Lee (@mayhemstudios), Patrick O 'Keefe, Brad Williams, Jeremy Schoemaker og andre webkjendiser som Brian Clark, Jim Kukral, Chris Garrett, Sonia Simone osv. min med noen av de fantastiske folkene.

[slickr-flickr tag = "bwe10" items = "15"]

Vel de fleste tror at disse konferansene bare er pedagogiske. Jeg tror at du kan ha mye moro også. Hele mitt mål for konferansen var å nettverket, og det målet ble oppnådd. Men min kompis John Chow og jeg oppnådde andre ting som vellykkede godbiter på jakt på Expo Hall Floor.


PS! Jeg er ikke en flott fotograf, så jeg stjal Johns bilde fra dette innlegget (jeg er sikker på at han ikke har noe imot).

De viktigste tingene du ser er en Seagate GoFlex HardDrive med Networking Pack. Dette kan la meg få min egen skylagring, glem å betale for DropBox. De er i butikker i Walmart. John og jeg fikk også et Kodak-kamera, Artisteer-bag og andre mini-godbiter. La oss snakke litt mer om Seagate og hvordan jeg fikk det. Vi hadde ingen intensjon om å gå til standen deres, men takket være Jeri Ann, som jeg hadde møtt tidligere via Twitter. Hun jaget meg og tok meg der. Godt at hun visste hvem jeg var fordi hun ikke engang kjente John. Det var som John hvem? og så leste hun navnetaket. Jeg skulle ønske jeg hadde registrert det øyeblikket. Likevel, takk Jeri og Seagate for å gi oss stasjonen.

Det var en flott konferanse, og vi ville være der igjen neste år. Til slutt vil jeg takke mine fantastiske sponsorer for å gjøre denne turen mulig.

sponsorer

BuySellAds
BuySellAds er en stor markedsplass for å kjøpe / selge reklameplasser på nettstedet ditt. Over 750 vellykkede bloggere bruker dem til å drive sine online annonsesalg. WPBeginner bruker også BSA til å opprettholde våre annonser. Det er også et flott sted for annonsører. Over 1000 annonsører bruker BSA til å målrette målgruppene som passer for deres merkevare. Hvis du er interessert, søk å være i deres markedsplass nå.

Kontakt meg
ContactMe er den enkleste måten å organisere og utvide virksomheten din / bloggen på. Du kan opprette kontaktskjemaer og bruke alle verktøyene de har å tilby for å holde seg oppdatert med alle ledere og potensielt konvertere dem til klienter.

Aviva Web Directory

Aviva Web Directory er en av de mest prestisjefylte nettkatalogene på verdensomspennende web. Det har vært på nettet siden 2005 og har tusenvis av nettsteder oppført i den. Jeff var snill nok til å være en av våre daglige sponsorer. Han gir også $ 25 avslag på en noteringspris hvis du bruker kupongen "wpbeginner". Få nettstedet ditt oppført i deres for SEO-fordeler.

Headway-temaer

Headway er mye mer enn et WordPress-tema. Det er et system for gjør-det-selv-ers og utviklere for å lage nettsteder med enkel dra og slipp. Du kan lage ditt helt eget tilpassede WordPress-tema på bare noen få minutter ved å klikke, dra og slippe. Det er et av de mest populære rammene for WordPress-temaer. Grant var snill nok til å gi WPBeginner-brukere en 20% rabattkupong. Bare bruk kupongen "wpbeginner".

StudioPress WordPress Temaer

Tidligere kjent som de berømte Revolusjonstemaene, har StudioPress alltid struttet seg for dyktighet og produsert temaer av høy kvalitet. Det er en av de mest populære temaleverandørene.

Se videoen: Spider-Man: Homecoming

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: