👉 Slik endrer du skriftstørrelsen i WordPress (Video Tutorial) - WinningWP

46 Største merker i verden ved hjelp av WordPress Actively

Hvis du noen gang har sett på nettstedet ditt og tenkte "Jeg vil gjerne gjøre noen av skriftstørrelsene på siden større (eller mindre) …", er underfilmen for deg! I denne videoen viser vi hvordan du endrer ulike aspekter av fonten din, inkludert skriftstørrelse (du vil også merke andre kontroller, for eksempel fontfarge, linjehøyde og mellomrom) – både med og uten et plugin.

Trenger du å endre skriftstørrelsen din? La oss komme i gang…

Slik endrer du skriftstørrelsen i WordPress:

– (Merk: Videokreditter til Topher DeRosia – Skaperen av HeroPress)

Videoutskrift:

Hei! Dette er Topher med jaredritchey. I denne videoen skal vi se på spørsmålet, hvordan endrer jeg skriftstørrelsen i WordPress? Dessverre kommer ikke alle temaer med en skriftstørrelse som er tilstrekkelig stor nok til at vanlige folk kan lese. La oss se på hvordan du gjør det større. Det første du alltid vil sjekke, er WordPress-tilpasseren. Et godt tema vil tillate deg å endre skriftstørrelser rett i tilpasseren. Jeg er logget inn på nettstedet mitt. Jeg er her på hjemmesiden, og i øverste adminbaren er en tilpasset knapp. Nå har alle WordPress-installasjoner en tilpasser, men ikke alle av dem tillater deg å endre skrifter. Denne gjør, og jeg skal vise deg hvordan det fungerer. Når siden er lastet, se etter et typografiflik eller fonter, og nå kan jeg endre globale størrelser eller innholdsoverskrifter, nettstedstittel og tagline, hovedmenyen, topplinjen, et bredt spekter av ting. La oss se på global. Jeg kan velge fonten min. Jeg kan gjøre det normalt eller kursiv. Jeg kan endre vekten og her kan jeg endre størrelsen, og du kan se det bli større her. Nå er det bare for avsnitt. Her kan jeg endre det for koblinger og knapper. Hvis jeg vil ha overskrifter, går jeg tilbake her og går til innholdsoverskrifter. Så toppstørrelse en er for øyeblikket, men jeg kan gjøre dem mye større. Nå er den gode tingen om tilpasseren at ingen kan se disse endringene før du trykker på denne publiserings-knappen. Så du kan endre dem alt du vil og eksperimentere og prøve ting. Og hvis du ikke liker det, og du trenger å tilbakestille alt, bare lukk tilpasseren og alt går tilbake til måten det var. Men hva om temaet ditt ikke tilbyr dette? Dette nettstedet bruker temaet som er standard i WordPress akkurat nå. Og hvis jeg går for å tilpasse, er det ingenting her om skrifttyper eller typografi i det hele tatt. I dette tilfellet kan vi bruke et plugin. Jeg har installert her et plugin som heter Easy Google Fonts, og jeg skal aktivere det. Og nå når jeg klikker Tilpass, har jeg en typografi-knapp. Nå er det annerledes enn det andre åpenbart fordi det ble bygget av noen andre. Men her kan jeg velge å redigere avsnitt. Og hvis jeg går til utseende, så kan jeg endre skriftstørrelse akkurat slik. Jeg kan også endre ting som linjehøyde og brevavstand. Nå er blogginnleggets tittelstørrelse en så her er overskriften en og jeg går til utseende, og jeg endrer skriftstørrelsen, men du vil merke at det ikke endret seg. Det er fordi temaet mitt er hardt kodende i størrelsen, og jeg kan ikke endre det med dette pluginet. Så det er noen ting jeg kan forandre og andre ting jeg ikke kan. Jeg kan vise deg hvordan du endrer størrelsen på denne fonten uten plugin. Så jeg skal høyreklikke på dette og gå for å inspisere, og du vil se at det er min topptekststørrelse en, men det bruker en klasse med oppføringstittel. Og hvis vi ser her oppe til høyre øverst i listen, ser du at det ikke bare er oppføringstittel, men snarere en enkelt posttittel. Det bruker også sideoppføringstittel, men det er nedtonet, noe som betyr at det ikke gjelder for denne. Så vi skal kopiere den teksten der, da skal vi lukke dette vinduet, og nå i tilpasseren, gå tilbake til hovedskjermen, og det er en ekstra CSS-kategori. Nå er dette alltid der i alle tilpassere. Jeg har litt CSS i min. Din kan være tom. Det spiller ingen rolle. Du kan sette dine nye ting øverst eller nederst. Men jeg kommer til å lime inn i single-post entry-tittel og så er det en krøllete brace og deretter en lukkende krøllestøtte. Og her skal jeg legge inn skriftstørrelse px og det ble bare større. Du kan klare det , , . Du kan gjøre det du vil. Og selvfølgelig, akkurat som de andre innstillingene, kan ingen se dette, før du trykker på publisering. Jeg skal fjerne min fordi jeg egentlig ikke vil endre den. Nå har vi snakket om tre forskjellige måter å endre skriftstørrelsen din. La oss se på de virkelig raske. Først og fremst er det ikke en riktig måte å gjøre dette på. Jeg har vist deg flere, og hver av dem er helt gyldig. Og hvis du finner en annen måte, er det sannsynligvis også gyldig. Mitt første forslag er å alltid sjekke tilpasseren. Hvis det kommer med skriftstørrelsesjusteringer innebygd, er det super enkelt å gjøre. Hvis det ikke gjør det, kan du prøve et plugin. Det er andre enn det jeg prøvde. Du kan prøve flere og se hvilken du liker. Og til slutt, prøv litt CSS. Høyreklikk på elementet du vil endre størrelsen på, finn ut hva det kalles, og sett inn skriftstørrelse og deretter en verdi med px. Prøv å eksperimentere med noen av disse metodene, og finn en størrelse som fungerer for deg. Hvis du vil lære mer om WordPress, sjekk ut jaredritchey.com.

Se flere videoer …

Alt å legge til?

Se videoen: Geografi nĂĄ! Danmark

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: