👉 Slik installerer du et nytt WordPress-tema - trinnvis (YouTube Video)

3 Best Affiliate Tracking og Administrasjonsprogramvare for WordPress

Hvis du bare har begynt med WordPress, er en av de første tingene du vil gjøre, å få designen riktig, som vanligvis involverer installerer et nytt tema.

Men hvordan? Vel, vær ikke redd, for som en del av vår nye YouTube-kanal har vi satt sammen en praktisk, trinnvis veiledning.

Slik installerer du et helt nytt WordPress-tema:

– (Merk: Videokreditter til Topher DeRosia – Skaperen av HeroPress)

Videoutskrift:

Hei! Dette er Topher med jaredritchey. I denne videoen skal jeg vise deg hvordan du installerer et helt nytt WordPress-tema. Her ser vi på vårt nåværende WordPress-tema, dette er 2016. Jeg personlig liker det, det er veldig rent og lett å lese, men jeg kan sette pris på hvordan det kan virke litt tørt, og du vil kanskje sjekke ut noe annet, så la oss se hvordan å gjøre det. Først vil vi logge inn på WordPress. Da ønsker vi å gå til Utseende -> Temaer. Nå er disse temaene vi har installert for øyeblikket, men vi vil finne en ny, så jeg skal klikke på Legg til ny. Og det er mange forslag her. Det er populært nyeste, og favoritter, men jeg skal søke etter en som jeg virkelig liker. Og der er det. Nå når du svinger over det, kan du velge detaljer i forhåndsvisning, og det vil gi deg litt informasjon, og dette er en forhåndsvisning av temaet. Du kan klikke installere her, eller du kan lukke ut av dette og komme tilbake, og det er en installasjonsknapp her på ikonet også. La oss klikke på denne. Og det er det! Temaet er installert. Nå bruker ikke nettstedet mitt det ennå. For at det skal skje, må jeg også aktivere det. Og jeg kan gjøre det nå, eller hvis jeg skulle ønske jeg kunne installere flere andre og så gå gjennom og aktivere dem i raske serier for å se hvordan de ser ut. Men for akkurat nå vil jeg klikke aktivere. Og nå er "Make" mitt nåværende aktive tema. Og hvis jeg går til forsiden av nettstedet mitt, ser du at det ser litt annerledes ut. Her nederst kan du se at det står "Bygget med Make". Nå er det en annen måte å installere et tema også, og det er å laste opp en zip-fil som inneholder temaet ditt. Nå vil du vanligvis få dette hvis du har kjøpt et tema fra en butikk. Prosessen er lik; vi klikker på legg til nytt og så øverst er det et "Upload Theme", og vi kan velge vår fil. Og her øverst er et tema som jeg har lastet ned tidligere kalt Stargazer. Og jeg vil klikke installere. Og nå er det installert. Og oppførelsen ligner på den forrige måten det bare ser litt annerledes ut. Her er en aktiveringsknapp. Og nå klikker jeg på det, og nå er Stargazer mitt aktive tema. Og hvis jeg ser på forsiden av nettstedet mitt. Jeg ser på Stargazer-temaet. Og det er alt der egentlig er til det. Det finnes to måter å installere, enten fra WordPress-repo ved å søke eller laste opp en fil. Men la oss gå gjennom trinnene mer nøye. Først må du logge på nettstedet ditt på / logg inn. Så går vi til Utseende -> Temaer. Vi klikker på "Legg til ny", søk etter temaet ditt, klikk på installasjon og klikk så, hvis du ønsker det, ved å klikke på aktiver. Nå som jeg nevnte, trenger du ikke å aktivere et tema umiddelbart etter installasjonen. Du kan installere tre eller fire og deretter gå gjennom og aktivere dem etter hverandre sjekke dem ut. Nå hvis du har kjøpt et tema eller bygget en selv, eller kanskje en venn ga deg en og du har en zip-fil. Prosessen er ganske lik. Du logger deg på nettstedet ditt og går til Utseende -> Temaer. Du klikker Legg til ny, så laster du opp filen og klikker på Aktiver. Du kan installere så mange temaer som du ønsker uten skade på nettstedet ditt, men jeg anbefaler at du sletter temaer som du ikke bruker på lang sikt. De har ingen nytte for deg, men en hacker kunne fortsatt få tilgang til dem, og hvis de sitter der blir gamle, så en gang i fremtiden kan de finne et sikkerhetshull i et av de gamle temaene. Så for sikkerhets skyld må du slette noe du ikke skal bruke. Hvis du er interessert i et blogginnlegg om dette emnet, sjekk ut informasjonen under denne videoen for en link til jaredritchey, der det er et flott blogginnlegg om installering av WordPress-temaer. Hvis du vil vite mer om WordPress sjekk ut jaredritchey.com.

Se flere videoer …

Alt å legge til?

Se videoen: Må ha Affiliate Marketing Tools

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: